Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

3 FAVORIT KAVAJER I BLÅTT

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL En blå kavaj är ett absolut måste i varje mans garderob. Det finns oändligt många alternativ på hur den kan se ut, både vad gäller passform och kvalité och även hur detaljer såsom slagbredd och fickkonstruktion ser ut. Jag har plockat ut tre favoriter i olika kvalitéer där […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-04-01 13:15  |  Lästid: < 1 minuter

//

En blå kavaj är ett absolut måste i varje mans garderob. Det finns oändligt många alternativ på hur den kan se ut, både vad gäller passform och kvalité och även hur detaljer såsom slagbredd och fickkonstruktion ser ut. Jag har plockat ut tre favoriter i olika kvalitéer där alla är anpassade för framförallt vår och sommarbutik. En tydlig gemensam nämnare för samtliga är de utanpåliggande fickorna, så kallade patch pockets som för mig känns som en viktig komponent till kavajens uttryck. Givetvis även med en smalare siluett och ett något kortare avslut på kavajen för en mer modern finish.

HackettAspesiMorris Heritage


Dela på Facebook
Tweeta