Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

TACK MORRIS & TACK TILL ER LÄSARE!

  Nu, efter mer än tre och ett halvt år har jag valt att sluta på Morris och satsa ännu mer på mitt eget. Självklart är det blandad förtjusning då jag trivts otroligt bra, det har i perioder blivit väldigt mycket jobb och ibland måste man våga hoppa utan att veta exakt vart man landar. […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-04-01 16:00  |  Lästid: < 1 minuter

 
Nu, efter mer än tre och ett halvt år har jag valt att sluta på Morris och satsa ännu mer på mitt eget. Självklart är det blandad förtjusning då jag trivts otroligt bra, det har i perioder blivit väldigt mycket jobb och ibland måste man våga hoppa utan att veta exakt vart man landar. Framöver kommer det bli en väldigt spännande tid, tack till er som följer mig via bloggen och även på instagram. Det är via er jag fått chansen att hålla på med precis det jag vill och motiverar mig till att jobba ännu hårdare med min blogg. Så tack Morris och stort tack till er läsare!

Dela på Facebook
Tweeta