Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

PRESENTATION AV ETON AW16

     Här är installationen ”Eton Style Carousel” som från och med idag till och med den 10 april finns att beskåda och tävla på i ljusgården på NK.  I morse presenterade Etons chefsdesigner Sebastian Dollinger den kommande höstkollektion som visade upp stor bredd i alltifrån klassiskt dressade skjortor i enfärgat, rutigt och randigt men […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-04-04 21:30  |  Lästid: 2 minuter

 
  

Här är installationen ”Eton Style Carousel” som från och med idag till och med den 10 april finns att beskåda och tävla på i ljusgården på NK. 


I morse presenterade Etons chefsdesigner Sebastian Dollinger den kommande höstkollektion som visade upp stor bredd i alltifrån klassiskt dressade skjortor i enfärgat, rutigt och randigt men även mönstrade och printade inslag i mer ledigt uttryck. För varje säsong går den svenska skjorttilverkaren från klarhet till klarhet samtidigt som kollektionen växer med målsättningen att kunna nå ut till den medvetna mannen som villa ha det lilla extra.Vi fick även se världspremiären av den så kallade ”Eton Style Carousel” som är en unik installation på NK ljusgården där man har chansen att vinna en skjorta ur vårens kollektion.


Dela på Facebook
Tweeta