Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

TEMA LJUST & FRÄSCHT

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL En vit och beige kombo är verkligen slående snyggt för våren tillsammans med ljusblå chambrayskjorta. Mixen mellan olika kvalitéer ger en lyxig känsla samtidigt som olika strukturer gör sig bäst när de får just mixas med varandra. Kombinera med den perfekta tassle loafern i mocka och bruna detaljer […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-04-04 12:00  |  Lästid: < 1 minuter

//

En vit och beige kombo är verkligen slående snyggt för våren tillsammans med ljusblå chambrayskjorta. Mixen mellan olika kvalitéer ger en lyxig känsla samtidigt som olika strukturer gör sig bäst när de får just mixas med varandra. Kombinera med den perfekta tassle loafern i mocka och bruna detaljer i accessoarerna samt med ett par transparenta solbrillor, krispigt, fräscht och stilfullt!

Kavaj: Oscar Jacobsson Byxor: Hackett Skjorta: Gant Rugger Skor: Crockett & Jones Portfölj: Baron Klocka: Triwa Solglasögon: Nividas Näsduk: Etro Armband: Northskull


Dela på Facebook
Tweeta