Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

OSCAR JACOBSSONS VÅREN 2016

   Man börjar verkligen bli bortskämd med kvalitén och stylingen kring Oscar Jacobssons kampanjbilder vi beskådat de senaste säsongerna. Vårsäsongen är verkligen inget undantag där uppstyrda tredelade kostymer möter sportiga piquétröjor, precis som jag gillar det! Vi fortsätter att se kavajer i mönstrat, både i rutigt och randigt samtidigt som mer pastelliga färger bakas in […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-04-05 16:00  |  Lästid: < 1 minuter


  

Man börjar verkligen bli bortskämd med kvalitén och stylingen kring Oscar Jacobssons kampanjbilder vi beskådat de senaste säsongerna. Vårsäsongen är verkligen inget undantag där uppstyrda tredelade kostymer möter sportiga piquétröjor, precis som jag gillar det! Vi fortsätter att se kavajer i mönstrat, både i rutigt och randigt samtidigt som mer pastelliga färger bakas in och ger en oerhört smakfull finish till hela kollektionen och dess sammansättning.

Dela på Facebook
Tweeta