Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BÄST PÅ INSTAGRAM: SHUHEI_NISHIGUCHI

En av mina absoluta favoriter att följa på instagram just nu är japanska Shuhei Nishiguchi. Ett genomgående inslag är hatten som allt som oftast kan vara väldigt svår att bära upp, men blir fruktansvärt snygg om man lyckas på rätt sätt. Det finns även en lekfullhet som är oerhört inspirerande i val av material, mönster […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-04-06 15:40  |  Lästid: < 1 minuter

En av mina absoluta favoriter att följa på instagram just nu är japanska Shuhei Nishiguchi. Ett genomgående inslag är hatten som allt som oftast kan vara väldigt svår att bära upp, men blir fruktansvärt snygg om man lyckas på rätt sätt. Det finns även en lekfullhet som är oerhört inspirerande i val av material, mönster och färgkombinationer och framförallt hur dem sammansätts. I hög grad inspirerande!

Dela på Facebook
Tweeta