Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

SNEAKERS CRAVINGS

Just nu är man trött på allt som har med kängor och chukkas att göra och ser istället fram emot en vår fylld av snygga sneakers i alla dess former. För mig är sneakern det perfekta sättet att klä ner outfit och få en mer sportig, ledig och avslappnad känsla. Eftersom jag vanligtvis går klädd […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-04-06 16:55  |  Lästid: < 1 minuter

Just nu är man trött på allt som har med kängor och chukkas att göra och ser istället fram emot en vår fylld av snygga sneakers i alla dess former. För mig är sneakern det perfekta sättet att klä ner outfit och få en mer sportig, ledig och avslappnad känsla. Eftersom jag vanligtvis går klädd i mycket kostym och kavaj är sneakern ofta nyckeln till att få till rätt känsla och stämning i det man slänger på sig på morgonen. Här hittar ni några av mina vinnare och verkliga favoriter för våren!

Ni hittar samtliga sneakers hos Radical Sports här.

I samarbete med Radical Sports


Dela på Facebook
Tweeta