Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

STIL & FUNKTION I ETT

  I vårt ibland ruggiga klimat kan man aldrig få för mycket av plagg som bidrar med både elegans, hög stilnivå och samtidigt håller dig torr oavsett väderlek. Den klassiska car coaten är verkligen ett populärt och oerhört användbart alternativ som kompletterar ullrocken på ett strålande sätt. Italienska Aspesi är utan tvekan ett av mina […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-04-06 12:50  |  Lästid: < 1 minuter

 
I vårt ibland ruggiga klimat kan man aldrig få för mycket av plagg som bidrar med både elegans, hög stilnivå och samtidigt håller dig torr oavsett väderlek. Den klassiska car coaten är verkligen ett populärt och oerhört användbart alternativ som kompletterar ullrocken på ett strålande sätt. Italienska Aspesi är utan tvekan ett av mina absoluta favoritmärken när det kommer till just sportiga ytterplagg med grym finess i både design och funktion.

Ni hittar jackan här.

Dela på Facebook
Tweeta