Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

THE SAFARI LOOK

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Det är något speciellt med mockajackor, det ger verkligen en lyxig men samtidigt lättsam och cool känsla. Vårens variant från Morris Heritage känns något annorlunda än vad vi brukar se och kommer med dubbla frontfickor, midjeband och i något längre utförande. På så sätt finns möjlighet att bära […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-04-08 14:00  |  Lästid: < 1 minuter

//

Det är något speciellt med mockajackor, det ger verkligen en lyxig men samtidigt lättsam och cool känsla. Vårens variant från Morris Heritage känns något annorlunda än vad vi brukar se och kommer med dubbla frontfickor, midjeband och i något längre utförande. På så sätt finns möjlighet att bära även kavaj under om man så önskar. Matcha med ett par vita byxor och ett par bruna tassle loafers i samma ton som jackan och du är knivskarp och perfekt klädd för de kommande soliga vårdagarna.

Jacka: Morris Heritage Byxor: Hackett Skjorta: Gant Rugger Skor: Crockett & Jones Hatt: Minimum Solglasögon: Ray Ban Klocka: Triwa Hårvårdsprodukter: Lernberg Stafsi


Dela på Facebook
Tweeta