Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

TOMMY HILFIGER PRESENTATION AW16

      Tommy Hilfiger visar för hösten 2016 upp en kollektion inspirerad av New York under 1920-talet. Amerikansk preppy blandat med moderna inslag i passform och skärningar utgör stommen samtidigt som en mer dressat utryck bakas in med både ofodrad kavajer och skepparrockar. Färgställningen känns väldigt klassisk och går mycket mot olika toner av blått […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-04-08 11:55  |  Lästid: 2 minuter


  
  

Tommy Hilfiger visar för hösten 2016 upp en kollektion inspirerad av New York under 1920-talet. Amerikansk preppy blandat med moderna inslag i passform och skärningar utgör stommen samtidigt som en mer dressat utryck bakas in med både ofodrad kavajer och skepparrockar. Färgställningen känns väldigt klassisk och går mycket mot olika toner av blått men med rött och gult som kontrastfärg.

Dela på Facebook
Tweeta