Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

TRE BEIGA FAVORITER FÖR VÅREN

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Ljust och fräscht känns verkligen som ledorden för våren och med en beige kavaj i linne eller bomull blir utfallet aldrig fel. Kombinera med ljust tvättade jeans eller vita bomullsbyxor tillsammans med ett par mocka loafers. Elegant, välvårdat och hundra procent redo för samtliga av vårens tillställningar.

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-04-11 12:10  |  Lästid: < 1 minuter

//

Ljust och fräscht känns verkligen som ledorden för våren och med en beige kavaj i linne eller bomull blir utfallet aldrig fel. Kombinera med ljust tvättade jeans eller vita bomullsbyxor tillsammans med ett par mocka loafers. Elegant, välvårdat och hundra procent redo för samtliga av vårens tillställningar.

Dela på Facebook
Tweeta