Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

GANT PRESENTATION AW 16

      I förra veckan presenterade House of Gant samtliga av sina nästkommande kollektioner innehållande Gant Originals, Gant Diamond G, Gant Rugger och Gant Home i en jättefin lokal ett stenkast från Fridhemsplan. Varje unik kollektions designer höll en presentation och visade upp nyckelplagg för hösten 2016, där Gant Rugger var min personliga favorit. Smakfullt […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-04-12 13:20  |  Lästid: 2 minuter


  
  

I förra veckan presenterade House of Gant samtliga av sina nästkommande kollektioner innehållande Gant Originals, Gant Diamond G, Gant Rugger och Gant Home i en jättefin lokal ett stenkast från Fridhemsplan. Varje unik kollektions designer höll en presentation och visade upp nyckelplagg för hösten 2016, där Gant Rugger var min personliga favorit. Smakfullt upplägg och härligt gung, en kväll precis i min smak!

 

Dela på Facebook
Tweeta