Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

VÅGA SATSA PÅ RUTIGT

Smårutigt känns alltid mer tilltalande och smakfullt på sommaren. Möjligheterna och färgställningarna är oändliga, men jag föredrar i varje grad en rutig kavaj i mer dova toner. På så sätt förlänger man säsongen och chansen att bära kavajen även en bra bit in på hösten. Ni hittar kavajen från Oscar Jacobsson här.

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-04-12 16:00  |  Lästid: < 1 minuter

Smårutigt känns alltid mer tilltalande och smakfullt på sommaren. Möjligheterna och färgställningarna är oändliga, men jag föredrar i varje grad en rutig kavaj i mer dova toner. På så sätt förlänger man säsongen och chansen att bära kavajen även en bra bit in på hösten.

Ni hittar kavajen från Oscar Jacobsson här.

Dela på Facebook
Tweeta