Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

HÅRVÅRDSFAVORITER – LERNBERGER STAFSING

Här kommer lite tips på några av mina favoritprodukter från Lernberger Stafsing nya hårvård och groomingserie för män som verkligen funkat oerhört bra. Jag har tidigare använt produkter från dess unisex-kollektion och sedan satsningen på män inkluderar det hår och även skägg, vilket jag verkligen uppskattar. Serien inkluderar sju produkter som ska vara den perfekta […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-04-13 14:00  |  Lästid: < 1 minuter

Här kommer lite tips på några av mina favoritprodukter från Lernberger Stafsing nya hårvård och groomingserie för män som verkligen funkat oerhört bra. Jag har tidigare använt produkter från dess unisex-kollektion och sedan satsningen på män inkluderar det hår och även skägg, vilket jag verkligen uppskattar. Serien inkluderar sju produkter som ska vara den perfekta grunden, där fler produkter kommer tillkomma över tid.

Dela på Facebook
Tweeta