Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BÄST PÅ INSTAGRAM: ANGELBESPOKE

Angel Ramos är ursprungligen från New York och är mannen bakom det numera Miami baserade företaget Angel Bespoke som inriktar sig på måttsydd konfektion. Kunden får från grunden själv välja precis hur varje individuellt plagg ska se ut med rådgivning från Angel, där bara de absolut bästa tygerna från Italien och England används. Angel har […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-04-14 10:30  |  Lästid: < 1 minuter

Angel Ramos är ursprungligen från New York och är mannen bakom det numera Miami baserade företaget Angel Bespoke som inriktar sig på måttsydd konfektion. Kunden får från grunden själv välja precis hur varje individuellt plagg ska se ut med rådgivning från Angel, där bara de absolut bästa tygerna från Italien och England används. Angel har genom sitt brinnande intresse, kunnande och stora känsla själv blivit en stilikon genom sitt företag och vågar verkligen ta ut svängarna ordentligt i sin personliga stil, något jag verkligen inspireras av!

Dela på Facebook
Tweeta