Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

HERRSTIL LANSERAR SKOKOLLEKTION – MYRQVIST

  Modell – Quarter Brouge i brunt läder Modell – Plain Cap to i svart läder. Modell – Semibrouge i brunt läder    Modellen – Quarter Brouge i ljus mocka. Den svenska e-handeln Herrstil har sedan flera år tillbaka levererat sko- och klädvårdsprodukter av högsta kvalité. I höstas tillkom det nya varumärket Myrqvist med två […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-04-14 16:26  |  Lästid: 2 minuter

 

Modell – Quarter Brouge i brunt läder

Modell – Plain Cap to i svart läder.


Modell - Semibrouge i brunt läder

  

Modellen - Quarter Brouge i ljus mocka.


Den svenska e-handeln Herrstil har sedan flera år tillbaka levererat sko- och klädvårdsprodukter av högsta kvalité. I höstas tillkom det nya varumärket Myrqvist med två nya produktgrupper, strumpor och kashmirhalsdukar. Nu släpps produktgrupp nummer tre i ordningen, en helt ny satsning och något man verkligen saknat på marknaden, randsydda premiumskor till bra pris. Myrqvists målsättning är att tillgodose kunden med en sko i högsta läderkvalité, men en klassisk och modern läst som inte kostar en förmögenhet. Resultatet blev tre stycken grundmodeller i läder, en plain cap toe, en semibrouge samt en quarter brouge. Ett ytterligare tillskott är en ljusbrun quarter brouge i mocka som känns som det givna valet för vår- och sommaren. Nu släpper företaget en kickstarter kampanj som erbjuder dig att köpa skorna för ett ännu mer förmånligt pris med leverans redan inom ett par veckor!

Ni hittar samtliga modeller här.  

Dela på Facebook
Tweeta