Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

WHICH ONE – LEFT OR RIGHT?

  Verkligen problem med att bestämma vilka jag ska satsa på, beställde hem båda paren från Radical Sport och tänkte det skulle bli enklare att ta beslut hemifrån, tydligen inte. Båda är verkligen två klassiker, den gråa Superstar blir mer nytänkande i och med de gråa mockainslagen medans den helvita Stan Smith helt klassisk och […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-04-15 12:00  |  Lästid: < 1 minuter


 

Verkligen problem med att bestämma vilka jag ska satsa på, beställde hem båda paren från Radical Sport och tänkte det skulle bli enklare att ta beslut hemifrån, tydligen inte. Båda är verkligen två klassiker, den gråa Superstar blir mer nytänkande i och med de gråa mockainslagen medans den helvita Stan Smith helt klassisk och helt i ursprungsmodell.

Snälla kommentera och hjälp mig välja! 


I samarbete med Radical Sports

Dela på Facebook
Tweeta