Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BÄSTA KÖPEN JUST NU

// + follow Philip Conradsson on APPRL Några av mina absolut viktigaste nyckelplagg för våren, satsa på ljusare somriga toner och addera mönstrat, randigt eller rutigt. Med enkla medel och rätt accessoarer kan man liva upp en tillsynes tråkig, enkel och avskalad outfit. Jeansjacka: Tiger of Sweden Scarf: Oscar Jacobsson Solglasögon: Ray Ban Korthållare: Saint […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-04-16 13:30  |  Lästid: < 1 minuter

//

Några av mina absolut viktigaste nyckelplagg för våren, satsa på ljusare somriga toner och addera mönstrat, randigt eller rutigt. Med enkla medel och rätt accessoarer kan man liva upp en tillsynes tråkig, enkel och avskalad outfit.

Jeansjacka: Tiger of Sweden Scarf: Oscar Jacobsson Solglasögon: Ray Ban Korthållare: Saint Laurent Hatt: Borsalino Armband: Alexander Mcqueen


Dela på Facebook
Tweeta