Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

4 SWEATSHIRT FAVORITER

// + follow Philip Conradsson on APPRL Under sommarsäsongen vill man gärna byta ut tjocka ulltröjor mot tunnare alternativ i bomull. Något jag kommer satsa oerhört mycket på är klassiska sweatshirts i neutrala och nedtonade färger och mixa upp även under kostym och inte bara till jeans och chinos. Kommer demonstrera för er här på […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-04-18 23:01  |  Lästid: < 1 minuter

//

Under sommarsäsongen vill man gärna byta ut tjocka ulltröjor mot tunnare alternativ i bomull. Något jag kommer satsa oerhört mycket på är klassiska sweatshirts i neutrala och nedtonade färger och mixa upp även under kostym och inte bara till jeans och chinos. Kommer demonstrera för er här på bloggen hur det kan se ut så håll ögonen öppna!

LexingtonSunspelOrlebar BrownSunspel


Dela på Facebook
Tweeta