Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BEST DRESSED ON SCREEN: DON DRAPER

Den omtalade och hyllade tv-serien Mad Men utspelar sig i 1960-talets amerikanska reklamvärld på Madison Avenue i New York. Seriens huvudkaraktär Don Draper en kedjerökande creativ director med ett dunkelt förflutet. Stilbildningen är typiskt 60-tal och speglas av tvådelade kostymer, krispiga vita skjortor och mönstrade club-slipsar. En charmig modebild som är långt ifrån vad vi […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-04-18 13:30  |  Lästid: < 1 minuter

Den omtalade och hyllade tv-serien Mad Men utspelar sig i 1960-talets amerikanska reklamvärld på Madison Avenue i New York. Seriens huvudkaraktär Don Draper en kedjerökande creativ director med ett dunkelt förflutet. Stilbildningen är typiskt 60-tal och speglas av tvådelade kostymer, krispiga vita skjortor och mönstrade club-slipsar. En charmig modebild som är långt ifrån vad vi ser i samma bransch idag.

Dela på Facebook
Tweeta