Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BYREDO x OLIVER PEOPLES

  Det Los Angeles baserade glasögonföretaget Oliver Peoples firar jubileum av sitt ettåriga samarbete med Ben Gorham, mannen bakom det första svenska, super trendiga parfymeriet, Byredo. Det är alltid oerhört kul när två världar möts och gör något tillsammans, lite annorlunda men med samma individuella grunderpelare. Äger själv både bågar från Oliver Peoples och parfymer från […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-04-18 11:23  |  Lästid: < 1 minuter

 

Det Los Angeles baserade glasögonföretaget Oliver Peoples firar jubileum av sitt ettåriga samarbete med Ben Gorham, mannen bakom det första svenska, super trendiga parfymeriet, Byredo. Det är alltid oerhört kul när två världar möts och gör något tillsammans, lite annorlunda men med samma individuella grunderpelare. Äger själv både bågar från Oliver Peoples och parfymer från Byredo och nu släpps fem helt unika modeller och dofter som inspirerats av färger och vyer som ofta ses i Los Angeles.

Dela på Facebook
Tweeta