Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

DEN GRÅA BOMULLSKOSTYMEN

Kostym Oscar Jacobson Skjorta: Stenströms Slips: J.Lindeberg Den tvättade bomullskvalitén gör äntligen premiär och hittat den perfekta gråa tonen från Oscar Jacobsson. Ursnygg att bära även som uddakavaj till ett par krämvita byxor eller varför inte ljusa jeans. Äntligen närmar sig våren när de tunnare kvalitéerna åker på!

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-04-19 17:00  |  Lästid: < 1 minuter

Kostym Oscar Jacobson Skjorta: Stenströms Slips: J.Lindeberg

Den tvättade bomullskvalitén gör äntligen premiär och hittat den perfekta gråa tonen från Oscar Jacobsson. Ursnygg att bära även som uddakavaj till ett par krämvita byxor eller varför inte ljusa jeans. Äntligen närmar sig våren när de tunnare kvalitéerna åker på!

Dela på Facebook
Tweeta