Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BÄST PÅ INSTAGRAM: STEVE CALDER

Australiensk födda Steve Calder driver sitt egna företag med målsättning att förmedla den italienska skräddarkonsten till Australien. Genom att välja ut de bästa tygerna och lägga oerhörd omsorg kring detaljer och hantverk blir Steve själv en stor inspirationskälla. Kontrasten mellan att gå glädd i dubbelknäpptkostym och slips till att bära armyjacka, jeansskjorta och vita linnebyxor […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-04-20 11:15  |  Lästid: < 1 minuter

Australiensk födda Steve Calder driver sitt egna företag med målsättning att förmedla den italienska skräddarkonsten till Australien. Genom att välja ut de bästa tygerna och lägga oerhörd omsorg kring detaljer och hantverk blir Steve själv en stor inspirationskälla. Kontrasten mellan att gå glädd i dubbelknäpptkostym och slips till att bära armyjacka, jeansskjorta och vita linnebyxor ger en otroligt skön mix och visar hur man kan variera sin stil. Me like!

Dela på Facebook
Tweeta