Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

MOSCOT CRYSTAL CLEAR

Moscot släpper för våren en ny tappning på några av sina klassiska modeller i en så kallad Crystal Clear kollektion. Bågarna är neutrala och transparenta och kommer för solglasögonmodellen i ett brunt kontrastglas. Äger själv ett antal solglasögon i modellen Lemtosh och är det något jag uppskattar är det just transparenta bågar i klassiska retromodeller.

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-04-20 13:50  |  Lästid: < 1 minuter

Moscot släpper för våren en ny tappning på några av sina klassiska modeller i en så kallad Crystal Clear kollektion. Bågarna är neutrala och transparenta och kommer för solglasögonmodellen i ett brunt kontrastglas. Äger själv ett antal solglasögon i modellen Lemtosh och är det något jag uppskattar är det just transparenta bågar i klassiska retromodeller.

Dela på Facebook
Tweeta