Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BEIGE JACKET & JEANS

// + follow Philip Conradsson on APPRL Ett av de mest givna plaggen för för våren, den beiga kavajen, gör sig oerhört bra vid så många tillfällen. Tillsammans med ett par snyggt tvättade jeans, vit krispig skjorta och ett par krämfärgade sneakers. Enkelt och avskalat men en då välklätt! Kavaj: Gant Skjorta: Morris Heritage Jeans: […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-04-21 11:30  |  Lästid: < 1 minuter

//

Ett av de mest givna plaggen för för våren, den beiga kavajen, gör sig oerhört bra vid så många tillfällen. Tillsammans med ett par snyggt tvättade jeans, vit krispig skjorta och ett par krämfärgade sneakers. Enkelt och avskalat men en då välklätt!

Kavaj: Gant Skjorta: Morris Heritage Jeans: Gant Rugger Skor: John Lobb Väska: Baron Solglasögon: Nividas Korthållare: Bottega Veneta Armband: Manuel Bozzi Hårvård: Lernberger Stafsing Perfym: La Martina


Dela på Facebook
Tweeta