Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

PRESENTATION OSCAR JACOBSON AW16

      Oscar Jacobson presenterar för hösten 2016 en något annorlunda tappning på sitt annars väldigt klassiska och stilrena uttryck. Kollektionen får genomgående en mer sportig känsla där funktionsplagg kombineras med tunnstickade tröjor som gärna bärs under den klassiska kostymen. Givetvis känner vi igen många bestående delar såsom passform, tyger och plaggens detaljer, trots det […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-04-21 08:45  |  Lästid: 2 minuter


  
  
Oscar Jacobson presenterar för hösten 2016 en något annorlunda tappning på sitt annars väldigt klassiska och stilrena uttryck. Kollektionen får genomgående en mer sportig känsla där funktionsplagg kombineras med tunnstickade tröjor som gärna bärs under den klassiska kostymen. Givetvis känner vi igen många bestående delar såsom passform, tyger och plaggens detaljer, trots det känns styling och den sportigare grundtanken precis rätt i tiden och verkligen precis i min smak.

Dela på Facebook
Tweeta