Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

FINALLY FRIDAY

Jacka: Brothers/Tailoring Club Skor: Crockett & Jones Solglasögon: Chimi Eyewear Äntligen lite sol, vårväder och fredag, det har man verkligen väntat länge på! Ikväll blir det middag på Strandvägen 1 med mina närmsta vänner för att fira treårs jubileum sedan öppning, det ser jag oerhört mycket fram emot!

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-04-22 15:15  |  Lästid: < 1 minuter

Jacka: Brothers/Tailoring Club Skor: Crockett & Jones Solglasögon: Chimi Eyewear

Äntligen lite sol, vårväder och fredag, det har man verkligen väntat länge på! Ikväll blir det middag på Strandvägen 1 med mina närmsta vänner för att fira treårs jubileum sedan öppning, det ser jag oerhört mycket fram emot!

Dela på Facebook
Tweeta

FINALLY FRIDAY

Jacka: Brothers/Tailoring Club Skor: Crockett & Jones Solglasögon: Chimi Eyewear Äntligen lite sol, vårväder och fredag, det har man verkligen väntat länge på! Ikväll blir det middag på Strandvägen 1 med mina närmsta vänner för att fira treårs jubileum sedan öppning, det ser jag oerhört mycket fram emot!

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-04-22 15:15  |  Lästid: < 1 minuter

Jacka: Brothers/Tailoring Club Skor: Crockett & Jones Solglasögon: Chimi Eyewear

Äntligen lite sol, vårväder och fredag, det har man verkligen väntat länge på! Ikväll blir det middag på Strandvägen 1 med mina närmsta vänner för att fira treårs jubileum sedan öppning, det ser jag oerhört mycket fram emot!

Dela på Facebook
Tweeta