Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

MÅSTE FÖR SOMMAREN

// + follow Philip Conradsson on APPRL Smått förälskad i Orlebar Browns pikétröjor i en helt magisk bomullsfrotté som bara blir snyggare och snyggare efter ett par tvättar. Pikén kommer även med lång ärm och och i ett knapplöst utförande vilket gör den kompatibel även under en kavaj. Somrigt, fräscht och lättsamt välklätt! Vit / […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-04-22 16:00  |  Lästid: < 1 minuter

//

Smått förälskad i Orlebar Browns pikétröjor i en helt magisk bomullsfrotté som bara blir snyggare och snyggare efter ett par tvättar. Pikén kommer även med lång ärm och och i ett knapplöst utförande vilket gör den kompatibel även under en kavaj. Somrigt, fräscht och lättsamt välklätt!

Vit / Marinblå / Mellanblå


Dela på Facebook
Tweeta