Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

PRESENTATION AV BOOMERANG AW16

     Boomerang visade i veckan upp en höstkollektion med sköna kontraster i både färgval och olika texturer. Vi ser mycket jordnära toner såsom olivgrön, brunt, beigt och grått vilket tillsammans ger ett oerhört smakfullt intryck där mycket plagg går och kombineras tillsammans. Det serverades frukost utav bokaktuella Josefine Jäger och kollektionen stylades av duktiga […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-04-22 17:45  |  Lästid: < 1 minuter

 
  
Boomerang visade i veckan upp en höstkollektion med sköna kontraster i både färgval och olika texturer. Vi ser mycket jordnära toner såsom olivgrön, brunt, beigt och grått vilket tillsammans ger ett oerhört smakfullt intryck där mycket plagg går och kombineras tillsammans. Det serverades frukost utav bokaktuella Josefine Jäger och kollektionen stylades av duktiga Ursula Wångander. Tack Boomerang för en fin presentation!

Dela på Facebook
Tweeta