Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

FAVORITER FRÅN AXEL ARIGATO SS16

  Den svenska sneakerstillverkaren Axel Arigato går från klarhet till till klarhet i varje ny kollektion. Med sin avskalade och extremt minimalistiska design där varje unik modell har sin egena karaktär finns det verkligen något för varje individ. Här är mina favoriter för våren som finns tillgängliga online och i butik nu!

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-04-25 22:10  |  Lästid: < 1 minuter


 

Den svenska sneakerstillverkaren Axel Arigato går från klarhet till till klarhet i varje ny kollektion. Med sin avskalade och extremt minimalistiska design där varje unik modell har sin egena karaktär finns det verkligen något för varje individ. Här är mina favoriter för våren som finns tillgängliga online och i butik nu!

Dela på Facebook
Tweeta