Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

KOSTYMEN – UPPKLÄDD & NERKLÄDD

// + follow Philip Conradsson on APPRL Kostymen går verkligen att bära på så många olika sätt, både uppklätt och nedklätt. Här är några tips på hur du klär dig till jobbet och med enkla medel klär dig mer avslappnat och passande till kvällens afterwork. Byt ut skjortan och slipsen mot en dressad piké och […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-04-25 21:35  |  Lästid: < 1 minuter

//

Kostymen går verkligen att bära på så många olika sätt, både uppklätt och nedklätt. Här är några tips på hur du klär dig till jobbet och med enkla medel klär dig mer avslappnat och passande till kvällens afterwork. Byt ut skjortan och slipsen mot en dressad piké och släng på dig ett par krispiga vita sneakers, done! Med små justeringar blir känslan helt annorlunda och samtidigt ledigare och bekvämare för en trevlig avslutning på en lång arbetsdag.

Kostym: Tiger of Sweden Skjorta: Morris Heritage Piké: Orlebar Brown Skor: J.Lindeberg


Sneakers: Converse Solglasögon: Nividas Slips: Eton Klocka: Triwa Näsduk: Stenströms

Dela på Facebook
Tweeta