Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

KOREANSKA UPPSTICKAREN: EASTLOUGE

     Inspirerade att se tredelade kostymer även för våren i tunna linne och bomullskvalitéer. Det koreanska varumärket Eastlogue levererar verkligen just detta och fyller ut kollektionen med klassiska kostymer och även trenchcoates. Färgsprakande i dova och härliga kulörer med en annorlunda tvist i designen!

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-04-26 15:40  |  Lästid: < 1 minuter

 
  
Inspirerade att se tredelade kostymer även för våren i tunna linne och bomullskvalitéer. Det koreanska varumärket Eastlogue levererar verkligen just detta och fyller ut kollektionen med klassiska kostymer och även trenchcoates. Färgsprakande i dova och härliga kulörer med en annorlunda tvist i designen!

Dela på Facebook
Tweeta