Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

TRE SNYGGASTE KAVAJERNA FRÅN CIRCLO 1901

// + follow Philip Conradsson on APPRL Mixen mellan kavaj och cardigan är något av en favoritplagg just nu, det italienska märket Circlo 1901 är urduktiga få fram just detta. Samtliga kavajer är tillverkade i jersey, en typisk bomullskvalité som är absolut vanligast i klassiska sweatshirts men blivit allt vanligare även i kavaj. Med den […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-04-26 17:45  |  Lästid: < 1 minuter

//

Mixen mellan kavaj och cardigan är något av en favoritplagg just nu, det italienska märket Circlo 1901 är urduktiga få fram just detta. Samtliga kavajer är tillverkade i jersey, en typisk bomullskvalité som är absolut vanligast i klassiska sweatshirts men blivit allt vanligare även i kavaj. Med den smalare passformen och den ofodrade konstruktionen blir plagget perfekt som ett mellanting mellan kavaj, cardigan och jacka för sommaren. Smart, klätt men inte absolut inte för uppklätt!

Rutig kavaj/ Grå kavaj / Beige kavaj


Dela på Facebook
Tweeta