Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

4 SNYGGASTE VÄSKORNA FÖR JOBBET

// + follow Philip Conradsson on APPRL Något som verkligen är värt en investering är en snygg, praktiskt och mångsidig väska för jobbet. Jag har valt ut fyra prisvärda favoriter i bra kvalité och elegant design som kommer bli en trotjänare i många år framöver. I min mening är inte alltid funktionen det viktigaste utan […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-04-27 14:15  |  Lästid: < 1 minuter

//

Något som verkligen är värt en investering är en snygg, praktiskt och mångsidig väska för jobbet. Jag har valt ut fyra prisvärda favoriter i bra kvalité och elegant design som kommer bli en trotjänare i många år framöver. I min mening är inte alltid funktionen det viktigaste utan istället design, kontrasten med läder och tyg ger väskan en extra snygg finish!

Oscar JacobsonTiger of SwedenBaronBrooks Brothers


Dela på Facebook
Tweeta