Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BELÖNING EFTER JOBB

Har suttit hela dagen och jobbat på ”nya” Urban Deli på Sveavägen, grymt skönt att sätta sig själv ibland och bara grotta ner sig i jobb med en kopp kaffé och dator. Har bara positivt att säga om nya Urban Deli, trevlig personal, lättsam stämning och maten är verkligen kanon. Unnade mig lite vardagslyx i […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-04-27 17:30  |  Lästid: < 1 minuter

Har suttit hela dagen och jobbat på ”nya” Urban Deli på Sveavägen, grymt skönt att sätta sig själv ibland och bara grotta ner sig i jobb med en kopp kaffé och dator. Har bara positivt att säga om nya Urban Deli, trevlig personal, lättsam stämning och maten är verkligen kanon. Unnade mig lite vardagslyx i form av en koreansk råbiff, en klassiker på menyn och blev helt såld. Övertygad om att det blir ett besök redan i nästa vecka!

Dela på Facebook
Tweeta