Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

THE ARMOURY – VÅR 2016

   The Armoury är en herrekiperingsbutik med sin bas i Hong Kong som jobbar med de absolut främsta konfektionsvarumärkena från Italien, England, Spanien och Japan. Vanligtvis ser vi lookbooks från just varumärkena själva, men The Armoury har iför våren 16 valt att göra en egen med produkter som finns tillgängligt i butik just nu. Tänket […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-04-27 16:00  |  Lästid: < 1 minuter


  

The Armoury är en herrekiperingsbutik med sin bas i Hong Kong som jobbar med de absolut främsta konfektionsvarumärkena från Italien, England, Spanien och Japan. Vanligtvis ser vi lookbooks från just varumärkena själva, men The Armoury har iför våren 16 valt att göra en egen med produkter som finns tillgängligt i butik just nu. Tänket känns både modernt och innovativt, två komponenter som verkligen speglar hur företaget arbetat sedan starten 2010. Oerhört välkomponerat och snyggt presenterat!

Dela på Facebook
Tweeta