Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

CASUAL LOOK

// + follow Philip Conradsson on APPRL Just nu är jag såld på både vitt och beigt, två färger som även passar otroligt bra ihop och gör sig som bäst på denna delen av halvåret. Tillsammans med ett par randsydda skor i den perfekta konjaksbruna färgen och i ett något grövre utförande som blir en […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-04-28 13:15  |  Lästid: < 1 minuter

//

Just nu är jag såld på både vitt och beigt, två färger som även passar otroligt bra ihop och gör sig som bäst på denna delen av halvåret. Tillsammans med ett par randsydda skor i den perfekta konjaksbruna färgen och i ett något grövre utförande som blir en skön kontrast till de dressade vita byxorna. Ledig och vårfin inför helgen!

Jacka: NN07 Byxor: Hackett Skjorta: Morris Heritage Skor: Crockett & Jones Scarf: Eton Glasögon: Nividas Solglasögon: Ray Ban Klocka: Triwa Näsduk: Zenga


Dela på Facebook
Tweeta