Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BÄSTA KÖPET JUST NU: PIKÈSKJORTAN

// + follow Philip Conradsson on APPRL Absolut bästa köpet just nu är pikéskjortan, med design av en klassisk skjorta och kvalité av en pikétröja. Kombinationen blir helt perfekt som ett ledigare alternativ under kavajen och kompletterar den mer typiska linneskjortan under vår och sommarsäsongen perfekt! Blå skjorta – Vit skjorta – Olivgrön skjorta

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-05-02 11:05  |  Lästid: < 1 minuter

//

Absolut bästa köpet just nu är pikéskjortan, med design av en klassisk skjorta och kvalité av en pikétröja. Kombinationen blir helt perfekt som ett ledigare alternativ under kavajen och kompletterar den mer typiska linneskjortan under vår och sommarsäsongen perfekt!

Blå skjortaVit skjortaOlivgrön skjorta


Dela på Facebook
Tweeta