Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

5 DENIM FAVORITER FRÅN MR PORTER

Trender eller inte, denim är något som alltid känns aktuellt och kräver god kvalité för att bäras och slitas med värdighet. Förutom jeans känns överdelar i denim mer i rampljuset än någonsin, både som jackor eller lagerplagg under en rock eller kavaj. Här är mina 5 favoriter från Mr. Porter just nu! Pilotjacka: Our Legacy […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-05-03 11:10  |  Lästid: < 1 minuter

Trender eller inte, denim är något som alltid känns aktuellt och kräver god kvalité för att bäras och slitas med värdighet. Förutom jeans känns överdelar i denim mer i rampljuset än någonsin, både som jackor eller lagerplagg under en rock eller kavaj. Här är mina 5 favoriter från Mr. Porter just nu!

Pilotjacka: Our Legacy Jacka: Chamala Vita jeans: Officine Generale Rock: Mackintosh Ljusa jeans: Saint Laurent

Dela på Facebook
Tweeta

5 DENIM FAVORITER FRÅN MR PORTER

Trender eller inte, denim är något som alltid känns aktuellt och kräver god kvalité för att bäras och slitas med värdighet. Förutom jeans känns överdelar i denim mer i rampljuset än någonsin, både som jackor eller lagerplagg under en rock eller kavaj. Här är mina 5 favoriter från Mr. Porter just nu! Pilotjacka: Our Legacy […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-05-03 11:10  |  Lästid: < 1 minuter

Trender eller inte, denim är något som alltid känns aktuellt och kräver god kvalité för att bäras och slitas med värdighet. Förutom jeans känns överdelar i denim mer i rampljuset än någonsin, både som jackor eller lagerplagg under en rock eller kavaj. Här är mina 5 favoriter från Mr. Porter just nu!

Pilotjacka: Our Legacy Jacka: Chamala Vita jeans: Officine Generale Rock: Mackintosh Ljusa jeans: Saint Laurent

Dela på Facebook
Tweeta