Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

LOAFERS FÖR SOMMAREN

// + follow Philip Conradsson on APPRL Äntligen tillåter vädret att bära loafers, något jag verkligen ser fram emot inför varje säsong. I mitt fall brukar jag dock inte kunna hålla mig och kör på så fort tillfälle ges. Här är några av mina favoriter i varierande prisklass där något av paren bör passar varje […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-05-04 18:30  |  Lästid: < 1 minuter

//

Äntligen tillåter vädret att bära loafers, något jag verkligen ser fram emot inför varje säsong. I mitt fall brukar jag dock inte kunna hålla mig och kör på så fort tillfälle ges. Här är några av mina favoriter i varierande prisklass där något av paren bör passar varje plånbok. Vilka är er favorit?

Crockett & JonesVagabondTiger of SwedenMango


Dela på Facebook
Tweeta