Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

SATSA PÅ LJUSA JEANS

// + follow Philip Conradsson on APPRL Olika toner av blått är alltid en bra idé, framförallt så här års tillsammans med en kavaj och ljust tvättade jeans. Kombinera med ett bruna accessoarer och sneakers, ett tips är att inte blanda för många kulörer utan istället använda dig av få, det ger ett mer stilfullt […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-05-04 15:00  |  Lästid: < 1 minuter

//

Olika toner av blått är alltid en bra idé, framförallt så här års tillsammans med en kavaj och ljust tvättade jeans. Kombinera med ett bruna accessoarer och sneakers, ett tips är att inte blanda för många kulörer utan istället använda dig av få, det ger ett mer stilfullt helhetsintryck.

Kavaj: Hacket Jeans: Gant Rugger Skjorta: Stenströms Skor: Superga Väska: Tiger of Sweden Solglasögon: Nividas Klocka: Sekonda Armband: Skultuna Parfym: Maison Margiela


Dela på Facebook
Tweeta