Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

VÅREN 2016 FRÅN CAVALIERE

Det svenska konfektionsvarumärket Cavaliere visar upp en vår fylld av ljusa härliga kavajer i linne och bomullskvalité med både randiga och rutiga inslag. Märket som i flera säsonger lagt oerhörd omsorg kring att hitta en variation i tygval, färgval och mönsterval som sticker ut lite extra och når ut till den mer medvetna och vågade […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-05-04 13:45  |  Lästid: < 1 minuter

Det svenska konfektionsvarumärket Cavaliere visar upp en vår fylld av ljusa härliga kavajer i linne och bomullskvalité med både randiga och rutiga inslag. Märket som i flera säsonger lagt oerhörd omsorg kring att hitta en variation i tygval, färgval och mönsterval som sticker ut lite extra och når ut till den mer medvetna och vågade mannen. Här ser ni mina tre favoriter från vårkollektionen!

Dela på Facebook
Tweeta