Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

MOT PALMA!

  Ska bli så otroligt skönt med lite semester, kan inte minnas när jag var i Palma senast, måste varit med familjen för 10 år sedan. Jag och Susanna har fått låna en lägenhet av familjevänner beläget i Illietas bara en liten bit utanför Palma. Bered er på bildbomb och mer uppdatering när vi landat! […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-05-06 07:20  |  Lästid: < 1 minuter

 

Ska bli så otroligt skönt med lite semester, kan inte minnas när jag var i Palma senast, måste varit med familjen för 10 år sedan. Jag och Susanna har fått låna en lägenhet av familjevänner beläget i Illietas bara en liten bit utanför Palma. Bered er på bildbomb och mer uppdatering när vi landat!

Favoritklocka från Gant just nu.


Dela på Facebook
Tweeta