Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

FIRST DAY IN PALMA!

           Haft en underbar första dag i Palma, hittills är vädret inte riktigt på vår sida men uppehåll och tjugo grader, så varför klaga. Vi strosade runt på stan i mysiga butiker, shoppade, åt magisk lunch och drack sangria såklart. Idag ska vi fortsätta att utforska Palma och även Illetas där vi […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-05-07 14:00  |  Lästid: 2 minuter

 
  
  

  

Haft en underbar första dag i Palma, hittills är vädret inte riktigt på vår sida men uppehåll och tjugo grader, så varför klaga. Vi strosade runt på stan i mysiga butiker, shoppade, åt magisk lunch och drack sangria såklart. Idag ska vi fortsätta att utforska Palma och även Illetas där vi bor i en super mysig lägenhet i ett lugnare område precis utanför huvudstaden.

Dela på Facebook
Tweeta

FIRST DAY IN PALMA!

           Haft en underbar första dag i Palma, hittills är vädret inte riktigt på vår sida men uppehåll och tjugo grader, så varför klaga. Vi strosade runt på stan i mysiga butiker, shoppade, åt magisk lunch och drack sangria såklart. Idag ska vi fortsätta att utforska Palma och även Illetas där vi […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-05-07 14:00  |  Lästid: 2 minuter

 
  
  

  

Haft en underbar första dag i Palma, hittills är vädret inte riktigt på vår sida men uppehåll och tjugo grader, så varför klaga. Vi strosade runt på stan i mysiga butiker, shoppade, åt magisk lunch och drack sangria såklart. Idag ska vi fortsätta att utforska Palma och även Illetas där vi bor i en super mysig lägenhet i ett lugnare område precis utanför huvudstaden.

Dela på Facebook
Tweeta