Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

PERFEKTA FUNKTIONSPLAGGET

Att hitta plagg med både funktion och design är ofta oerhört svårt. Den italienska tillverkaren Aspesi har verkligen slagit huvudet på spiken och skapat en skjorta i funktionsmaterial i en avskalad och otroligt snygg design. Perfekt att bära som tunn jacka för vår och sommaren eller som lagerplagg för höst och vintern. Smart, nytänkande och […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-05-08 10:00  |  Lästid: < 1 minuter

Att hitta plagg med både funktion och design är ofta oerhört svårt. Den italienska tillverkaren Aspesi har verkligen slagit huvudet på spiken och skapat en skjorta i funktionsmaterial i en avskalad och otroligt snygg design. Perfekt att bära som tunn jacka för vår och sommaren eller som lagerplagg för höst och vintern. Smart, nytänkande och framförallt mångsidigt oavsett säsong!

Ni hittar skjortan här.

Dela på Facebook
Tweeta