Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

PALMA DAY TWO

Palma är verkligen en drömmig stad på många sätt, arkitekturen, kulturen, mångsidigheten och inte minst maten. Vi checkade av den obligatoriska Paellan, promenad längs hamnen och framförallt firade Susannas födelsedag. Kvällen slutade med en grym middag och att vi båda fick i oss ett par drinkar för mycket. Kan nog skriva under på att vi […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-05-09 13:00  |  Lästid: 2 minuter


Palma är verkligen en drömmig stad på många sätt, arkitekturen, kulturen, mångsidigheten och inte minst maten. Vi checkade av den obligatoriska Paellan, promenad längs hamnen och framförallt firade Susannas födelsedag. Kvällen slutade med en grym middag och att vi båda fick i oss ett par drinkar för mycket. Kan nog skriva under på att vi var garanterat topp 3 gladast på hela ön. Men, på semestern är det okej att unna sig, inte sant? 

Dela på Facebook
Tweeta