Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BEIGE SUMMER LOOK

// + follow Philip Conradsson on APPRL Ton i ton känns mer rätt än någonsin och varför inte i en av mina absolut favoritfärger, beigt. Bryt av med ett par snygga bruna mocka loafers och ett par krämvita byxor och du är redo för vilken sommarfest som helst de kommande månaderna! Kavaj: Oscar Jacobsson Byxor: […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-05-10 17:10  |  Lästid: < 1 minuter

//

Ton i ton känns mer rätt än någonsin och varför inte i en av mina absolut favoritfärger, beigt. Bryt av med ett par snygga bruna mocka loafers och ett par krämvita byxor och du är redo för vilken sommarfest som helst de kommande månaderna!

Kavaj: Oscar Jacobsson Byxor: Hackett Tröja: Gant Rugger Skor: Loake Väska: Baron Hatt: Minimum Glasögon: Nividas Armband: Skultuna


Dela på Facebook
Tweeta