Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

SNYGGASTE DATORVÄSKORNA

// + follow Philip Conradsson on APPRL Något som verkligen är värt att investera några extra kronor i är läderprodukter, just för att den bara blir snyggare med åren. Själv har jag tidigare varit oerhört dålig på att använda en extra skyddande väska för min datorn. Och vet inte hur många gånger den tagit stryk […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-05-11 18:00  |  Lästid: < 1 minuter

//

Något som verkligen är värt att investera några extra kronor i är läderprodukter, just för att den bara blir snyggare med åren. Själv har jag tidigare varit oerhört dålig på att använda en extra skyddande väska för min datorn. Och vet inte hur många gånger den tagit stryk eller rent av gått sönder inuti den vanliga weekendbagen. Här är fyra av mina favoriter just nu i varierande prisklass, design och färg!

Gant RuggerGivenchyBottega Veneta Baron


Dela på Facebook
Tweeta