Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

STILIKON: SIMONE RIGHI

Simone Righi är född och uppväxt i det sartoriala modets Mecka, Florence, där han har sin egen butik med endast det bästa av vad Italien har att erbjuda när det kommer till konfektion. Men en oklanderlig känsla för stil, passform och kvalité är han en modern stilförebild som förespråkar det dressade herrmodet på absolut bästa […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-05-12 16:30  |  Lästid: < 1 minuter

Simone Righi är född och uppväxt i det sartoriala modets Mecka, Florence, där han har sin egen butik med endast det bästa av vad Italien har att erbjuda när det kommer till konfektion. Men en oklanderlig känsla för stil, passform och kvalité är han en modern stilförebild som förespråkar det dressade herrmodet på absolut bästa sätt.

Dela på Facebook
Tweeta