Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

METRO MODE 6 ÅR

Vilken fest det bjöds på i onsdags när Metro Mode firade 6 år på det nyöppnade hotellet Haymarket by Scandic. Här ser ni skönheten och odjuret det vill säga min flickvän och jag själv, avnjuta en svalkade dryck. Under kvällen fick vi glädjas av musik från både Sabina Ddumba och Nano, en kväll som hade […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-05-13 17:00  |  Lästid: < 1 minuter

Vilken fest det bjöds på i onsdags när Metro Mode firade 6 år på det nyöppnade hotellet Haymarket by Scandic. Här ser ni skönheten och odjuret det vill säga min flickvän och jag själv, avnjuta en svalkade dryck. Under kvällen fick vi glädjas av musik från både Sabina Ddumba och Nano, en kväll som hade allt med andra ord!

Dela på Facebook
Tweeta

METRO MODE 6 ÅR

Vilken fest det bjöds på i onsdags när Metro Mode firade 6 år på det nyöppnade hotellet Haymarket by Scandic. Här ser ni skönheten och odjuret det vill säga min flickvän och jag själv, avnjuta en svalkade dryck. Under kvällen fick vi glädjas av musik från både Sabina Ddumba och Nano, en kväll som hade […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-05-13 17:00  |  Lästid: < 1 minuter

Vilken fest det bjöds på i onsdags när Metro Mode firade 6 år på det nyöppnade hotellet Haymarket by Scandic. Här ser ni skönheten och odjuret det vill säga min flickvän och jag själv, avnjuta en svalkade dryck. Under kvällen fick vi glädjas av musik från både Sabina Ddumba och Nano, en kväll som hade allt med andra ord!

Dela på Facebook
Tweeta